ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

شکست در انتخابات ۱۴۰۰ عامل برکناری کرباسچی از دبیرکلی کارگزاران

شکست در انتخابات ۱۴۰۰ عامل برکناری کرباسچی از دبیرکلی کارگزاران اکبر منتجبی سردبیر روزنامه سازندگی ارگان حزب کارگزاران از دلایل تغییر دوسال قبل کرباسچی از دبیرکلی حزب کارگزاران پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 02
کد خبر: ۲۱۶۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز پنجشنبه (9 آذرماه) اولین جلسه شورای مرکزی جدید حزب کارگزاران سازندگی تشکیل شد و سید حسین مرعشی برای بار دوم به دبیرکلی این حزب برگزیده شد و محسن هاشمی نیز در سمت رئیس شورای مرکزی حزب باقی ماند.

 

از ابتدای تأسیس حزب کارگزاران سازندگی در آستانه انتخابات مجلس پنجم در دولت دوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تاکنون، غلامحسین کرباسچی شهردار پیشین تهران دبیرکلی را برعهده داشت اما 18 آبان 1400، محمد عطریانفر از انتخاب ناگهانی مرعشی به‌جای کرباسچی خبر داد.

 

حزب کارگزاران در آن زمان توضیح روشنی در این‌باره نداد اما اکبر منتجبی سردبیر روزنامه سازندگی ارگان حزب، در سرمقاله امروز خود گفته است که انتخاب عبدالناصر همتی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 در تغییر دبیرکل بی‌تاثیر نبود و تلاش کرباسچی و برخی در حزب برای حمایت از او در انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 و عدم توفیق در کشاندن مردم پای صندوق‌های رای برای کرباسچی هزینه‌زا شد.

 

به گفته وی، از آنجا که دبیرکل، مسئول مستقیم سیاست‌ها و راهبردهایی است که انتخاب می‌کند و اگر شکست بخورد مورد نقد قرار می‌گیرد، کرباسچی علی‌رغم میل خود با رای شورای مرکزی تغییر کرده است؛ در دوره جدید هم مرعشی تمایل داشته تا محسن هاشمی دبیرکل حزب شود اما اعضای حزب به توصیه و خواست وی عمل نکردند و مجدد مرعشی را انتخاب کردند.

 

منتجبی کارگزاران را حزبی صندوق‌محور دانسته که اگر قرار باشد انتخاباتی با مشارکت گسترده برگزار شود، اولین حزبی است که پا پیش می گذارد. اشارات منتجبی حاکی ازین است که احتمالاً کارگزاران برای انتخابات مجلس برنامه‌ریزی خواهد کرد اما فعلاً به صراحت از این برنامه حرف نزده است.

 

کارگزاران در انتخابات سال 98 که جبهه اصلاحات از معرفی لیست خودداری کرد، فهرستی تحت عنوان یاران هاشمی روانه کارزار انتخابات کرده بود. محمد قوچانی چندی قبل گفت که قرار بود جبهه اصلاحات از این فهرست حمایت کند اما در نهایت پشت کارگزاران را خالی کرده‌اند.

 

در سرمقاله امروز کارگزاران اما اشارات از انتخابات مجلس فراتر رفته و سخن از انتخابات 1404 است. منتجبی با بیان اینکه این حزب، رئیس‌جمهورپرور است، مدعی می‌شود که برخی افراد شورای مرکزی از گذشته تا کنون در قد و قامت ریاست‌جمهوری هستند و از حسین مرعشی، اسحاق جهانگیری و محسن هاشمی به‌عنوان کاندیدای بالقوه برای 1404 یاد می‌کند.

 

وی نوشته است که اگر شرایط فراهم باشد، کارگزاران می‌تواند دبیرکل خود را در مقام کاندیدای ریاست‌جمهوری معرفی کند و حتی معاون اول و اعضای دولت را نیز پیشاپیش اعلام کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار